Comfortkey Solution Partners figuurComfortKey® Solutions Partners: één totaaloplossing voor gebouwbeheer

Een keuze voor ComfortKey® Solutions Partners betekent kiezen voor één totaaloplossing voor alle vraagstukken op het gebied van gebouwbeheer. Daarmee maken de vier ComfortKey®-partners – Celsius Benelux, Control Energy Services, RHDW en Banens totaaltechniek bv (installatie) een duidelijk statement.

Met de bundeling van hun krachten zijn de vier bedrijven een krachtige speler op deze markt met slechts één doel voor ogen: de opdrachtgever alle zorgen op het gebied van gebouwbeheer uit handen nemen. Dat doen zij met het aanbieden van ComfortKey®, het geavanceerde gebouwbeheersysteem dat een integrale oplossing biedt voor alle functies op dit gebied. De innovatieve kracht, de open systeemarchitectuur, de optimale gebruiksvriendelijkheid en de verrassende multifunctionaliteit van ComfortKey® zijn trendsettend, zo heeft het rijke verleden van het systeem al meerdere malen bewezen. Met de bundeling van hun kunde, kennis en kwaliteiten zetten de vier bedrijven een volgende stap in de presentatie van het meest gebruiksvriendelijke gebouwbeheersysteem dat op de Nederlandse markt wordt aangeboden.

 

Celsius Benelux
Celsius Benelux is dé leverancier van techniek, kennis, kunde en kwaliteit op het gebied van gebouwbeheersystemen. Binnen haar eigen ComfortKey® brengt Celsius Benelux licht, klimaat, beveiliging en energiemanagement handig samen in één systeem. Voor vele complexe en bijzondere projecten – van Euromast tot de ministeries van Verkeer en Waterstaat, Justitie en Binnenlandse zaken, van het International Criminal Court tot de VU Campus in Amsterdam – is de expertise van Celsius Benelux ingeroepen.

Control Energy Services
Wie voor ComfortKey® kiest, gaat voor comfort en zorgeloosheid. Daarbij hoort een adequate serviceafdeling: Control Energy Services. Het team staat tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers continu klaar om vragen en storingen (veelal op afstand) succesvol tot een oplossing te brengen. Behalve vraagbaak is Control Energy Services hét centrum voor energiemonitoring. Prestaties van de systemen van opdrachtgevers worden nauwgezet gevolgd; afwijkingen worden direct hersteld, slimmer gebruik toegepast. Dit leidt in het gros van de projecten tot flinke bezuinigingen op de energiekosten.

RHDW
RHDW is ComfortKey®- en high-end security partner met meer dan tien jaar bedrijfservaring. RHDW werkt volgens een uniek eigen concept en doet doorlopend onderzoek tijdens lopende projecten. Hierbij staan kostenreductie, kwaliteit en persoonlijk contact centraal. RHDW verzorgt inbraak-, camera- en securitymanagementsystemen, toegangscontrole, intercomsystemen, brandmeldinstallaties en systeemintegraties.

Banens totaaltechniek BV
Banens totaaltechniek BV is actief voor een groot aantal opdrachtgevers in diverse sectoren en werkt aan projecten op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek, meet- en regeltechniek, panelenbouw, engineering en software.

Krachten
Het is duidelijk waarom deze vier bedrijven zich hebben verenigd op dit platform: De ComfortKey® Solutions Partners. Door de krachten van deze bedrijven te bundelen wordt de opdrachtgever werkelijk alle zorgen op het gebied van gebouwbeheer uit handen genomen.