GA_150x79_300dpi_NL

In oktober en november is Celsius Benelux aanwezig bij twee events over gebouwautomatisering.

Het GBS van morgen
De eerste beurs betreft het Building G100 Event. Dat vindt dit jaar plaats op 5 oktober in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze beurs over gebouwautomatisering en Smart Building wordt eens in de twee jaar gehouden.

Het thema dat dit jaar centraal staat: het GBS van morgen – de weg naar functionaliteit en flexibiliteit. Gelet op onze producten en dienstverlening voelt Celsius Benelux zich uitstekend thuis bij juist dit thema. Ons gebouwbeheersysteem ComfortKey, met zijn open systeem voor alle gebouwdisciplines, is het toonbeeld van – behalve gebruiksvriendelijkheid – functionaliteit en flexibiliteit.

Building G100 is een organisatie van eindgebruikers. Het leveranciersonafhankelijk platform voor mensen die zich bezighouden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en –managementsystemen draait vooral om kennisdeling met collega’s en professionals.

Tijdens Building G100 Event organiseert CREME Nederland haar bijeenkomst ‘Smart well being & healthy Buildings’ in de Woonindustrie. Vanwege de samenwerking tussen de Building G100 en CREME Nederland zullen ook veel vastgoed- en huisvestingmanagers Building G100 Event bezoeken.

Nationale Conferentie Gebouw Automatisering (NCGA)
Een maand later, op woensdag 1 en donderdag 2 november, is Celsius Benelux wederom partner tijdens de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering (NCGA) van de brancheorganisatie FHI.

Die wordt dit jaar gehouden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. De locatie op zich is een bezoek al meer dan waard: de gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Zaanse Hembrugterrein uit 1897.

Deze conferentie wordt gevoerd onder de noemer Bits, Bricks & Behaviour 4.1/4.2.

Het programma voor de eerste conferentiedag bestaat uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede de toekomst van onze gebouwde omgeving. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement en energiebedrijven.

Op de tweede dag zullen ook adviesbureaus en technische gebouwbeheerders aan het woord komen. Theo Smulders en zijn collega’s zullen vooral focussen op welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar te maken. Die dag is er ook aandacht voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt.

 Meer info
Geïnteresseerd in deze events? Kijk op www.buildingg100event.nl en www.conferentiegebouwautomatisering.nl.