BANENS FOTO Artikel 2 72 DPIMet de verhuizing heeft Banens totaaltechniek bv de zoektocht naar een perfecte locatie voor zijn activiteiten afgerond. In het nieuwe pand zijn werkplaats, magazijn en kantoor onder één dak gebracht. Banens totaaltechniek bestaat volgend jaar 65 jaar en was vanaf de start van de bedrijfsactiviteiten in Spaubeek gehuisvest.

Efficiënter
Dankzij deze veel efficiëntere bedrijfsinrichting zal Banens totaaltechniek bv als ComfortKey® Solutions Partner nog beter kunnen inspelen op de wensen van de opdrachtgevers. Het nieuwe pand ligt ter hoogte van verkeersknooppunt Kerensheide.
Door de directe nabijheid van de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A76, is er een perfecte ontsluiting naar de Randstad, het zuiden van het land, Duitsland en België.

Nieuw adres
Het nieuwe adres van Banens Totaaltechniek BV is Business Park Stein 170, 6181 MA Elsloo. Komende vanuit Eindhoven en Heerlen (A2) is ons nieuwe pand bereikbaar via afslag 49. Het bedrijf houdt hetzelfde telefoonnummer als voorheen: 046 – 443 1413.