Stageopdracht: Bestaand gebouwbeheersysteem naar een nieuw niveau

Periode: z.s.m.

Bedrijfsprofiel:

Celsius Benelux B.V. is gevestigd in Amersfoort, bestaat sinds 1996 en is begonnen als kleine speler in de installatiebranche. Tegenwoordig is het dé leverancier van kennis & techniek voor GebouwBeheerSystemen. Celsius gaat graag mooie en complexe projecten aan. Wij zijn flexibel en lopen altijd voorop in technologie. Nieuwe beschikbare technieken combineren wij met onze jarenlange ervaring.

Bedrijfscultuur:

Kleine, flexibele en technisch vooruitstrevende organisatie met een jong maar hoogopgeleid team.

Omschrijving opdracht:

Breng het bestaande GebouwBeheerSysteem (GBS) van Celsius naar een hoger plan.

Celsius is op zoek naar een enthousiaste student die ons meehelpt om ons bestaande GBS om te zetten naar de nieuwste versie van het Niagara Framework van het Amerikaanse bedrijf Tridium.

Met ons bestaande GebouwBeheerSysteem worden technische processen in een gebouw zoals warmte-, koude- en luchtlevering t.b.v. het klimaat, lichtsturingen en zonwering geregeld, bestuurd, bewaakt en gevisualiseerd. Dit wordt gedaan met het op Java gebaseerde Framework AX van Tridium. Celsius ziet het Niagara Framework als een kapstok waar Celsius vervolgens met haar R&D team een nieuwe jas omheen heeft geprogrammeerd. Wij zijn dus in staat nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan het Niagara Framework.

Tridium heeft dit uitgebreide Framework onlangs een flinke upgrade gegeven en dit Niagara4 genoemd. Hierin zijn diverse nieuwe functionaliteiten en structuren toegevoegd. Zaken als device templating, tagging van componenten, data analytics m.b.t. iot (Internet of things), energie management, etc.

Help jij ons mee de nieuwe functies te ontdekken en deze te implementeren in onze nieuwe stijl GBS?

De diverse technieken die mogelijk gebruikt worden zijn: Javascript, java, HTML5 en CSS

Gedurende de stageopdracht wordt je begeleid en ontvang je een vergoeding. Je zal veel samenwerken met  ons R&D team.

Wij zijn opzoek naar een technische, creatieve en onderzoekende geest die het leuk vindt alles te weten wat er mogelijk is met Niagara4.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je toch nog meer weten over Celsius Benelux? Kijk dan op onze website: www.celsiusbenelux.nl. Indien je interesse hebt, kun je mailen naar sollicitatie@celsiusbenelux.nl of bellen naar 033-4545951. Contactpersoon: Michiel Gemke of via Helga Poot 033-8200400 helga.poot@celsiusbenelux.nl