top of page

Celsius Benelux 25 jaar

"In de afgelopen 25 jaar heeft Celsius Benelux zich ontwikkeld tot een toonaangevend en innovatief bedrijf, iets om ontzettend trots op te zijn. We gaan complexe projecten niet uit de weg en proberen onze klant en opdrachtgever te ontzorgen met comfort.

 

De waarde binnen de Celsius Groep ligt bij onze mensen, door de technische onderbouwing van werknemers kunnen we technisch uitdagende projecten aan gaan. De markt verandert, wat tot gevolg heeft dat de samenstelling van de teams aan verandering onderhevig zijn. Samenwerken en communicatie zijn zeer belangrijk, wat wel eens op de proef werd gesteld door de Covid-19 pandemie. Toch hebben we hier als bedrijf een draai aan kunnen geven en ook de afgelopen 2 jaar prachtige projecten kunnen verwezenlijken.

 

Na 25 jaar ondernemen is er weer een nieuwe fase aangebroken voor de Celsius Groep met ComfortKey® Gebouwenautomatisering. Het ontwikkelen van onze eigen ComfortKey® product range heeft ons weer op een andere manier naar projecten laten kijken. We hebben hiermee onze jarenlange ervaring als systemintegrator toe kunnen passen tot het creëren van optimale producten voor onze projecten.

Hier ligt ook de kracht van de Celsius Groep: van ontwikkeling tot realisatie en daarna ook het onderhoud van onze projecten. We dragen op elk vlak bij en bieden onze klanten hiermee optimaal comfort.

Logo 25 2_edited.png
bottom of page