ComfortKey® Solutions Partners: één totaaloplossing voor gebouwbeheer

Een keuze voor ComfortKey® Solutions Partners betekent kiezen voor één totaaloplossing voor alle vraagstukken op het gebied van gebouwbeheer. Daarmee maken onze drie ComfortKey®-partners – Celsius Benelux, Control Energy Services en  Celsius Integrated Security een duidelijk statement.

Met de bundeling van deze krachten zijn de drie bedrijven een krachtige speler op deze markt met slechts één doel voor ogen: de opdrachtgever alle zorgen op het gebied van gebouwbeheer uit handen nemen. Dat doen zij met het aanbieden van ComfortKey®, het geavanceerde gebouwbeheersysteem dat een integrale oplossing biedt voor alle functies op dit gebied. De innovatieve kracht, de open systeemarchitectuur, de optimale gebruiksvriendelijkheid en de verrassende multifunctionaliteit van ComfortKey® zijn trendsettend, zo heeft het rijke verleden van het systeem al meerdere malen bewezen. Met de bundeling van hun kunde, kennis en kwaliteiten zetten wij een volgende stap in de presentatie van het meest gebruiksvriendelijke gebouwbeheersysteem dat op de Nederlandse markt wordt aangeboden.

Celsius Benelux
Celsius Benelux is dé leverancier van techniek, kennis, kunde en kwaliteit op het gebied van gebouwbeheersystemen. Binnen het merk ComfortKey® brengt Celsius Benelux licht, klimaat, beveiliging en energiemanagement handig samen in één systeem. Voor vele complexe en bijzondere projecten – van Euromast tot de ministeries van Verkeer en Waterstaat, Justitie en Binnenlandse zaken, van het International Criminal Court tot de VU Campus in Amsterdam – is de expertise van Celsius Benelux ingeroepen.

Control Energy Services
Wie voor ComfortKey® kiest, gaat voor comfort en zorgeloosheid. Daarbij hoort een adequate serviceafdeling: Control Energy Services. Het team staat tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers continu klaar om vragen en storingen (veelal op afstand) succesvol tot een oplossing te brengen. Behalve vraagbaak is Control Energy Services hét centrum voor energiemonitoring. Prestaties van de systemen van opdrachtgevers worden nauwgezet gevolgd; afwijkingen worden direct hersteld, slimmer gebruik toegepast. Dit leidt in het gros van de projecten tot flinke bezuinigingen op de energiekosten.

Celsius Integrated Security

Celsius Integrated Security is sinds kort onderdeel van Celsius Benelux en ComfortKey®- en securitypartner voor integrale beveiligingsoplossingen, al dan niet gekoppeld aan het ComfortKey® managementsysteem.

Integrale beveiligingsoplossingen voor de utiliteit en industrie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Rekening houdend met uw wensen en eisen , maar ook die van een verzekeraar of overheid, maken wij maatwerk oplossingen.

Krachten
Het is duidelijk waarom onze bedrijven zich hebben verenigd op dit platform: De ComfortKey® Solutions Partners. Door de krachten van deze bedrijven te bundelen wordt de opdrachtgever werkelijk alle zorgen op het gebied van gebouwbeheer uit handen genomen.