_W4A9667-1

Dat de markt schreeuwt om technisch hooggekwalificeerd personeel, is allang geen geheim meer. Installatiebedrijven en system integrators voor gebouw- en industriële automatisering hebben de grootste moeite om voldoende vakmensen aan te trekken.

Dat heeft grote gevolgen. Realisatie van projecten lopen daardoor vertraging op. Aannemers moeten noodgedwongen ‘genoegen’ nemen met minder gekwalificeerde medewerkers, met alle risico’s van dien. Om maar twee van die risico’s te noemen: te weinig kennis om het te integreren systeem ‘smooth and easy’ te laten functioneren. En onvoldoende, zelfs miscommunicatie tussen naast elkaar functionerende systemen.

Gekwalificeerd
De medewerkers van Celsius Benelux zijn meer dan gekwalificeerd, uitgerust en ervaren om ook met andere systemen dan het eigen ComfortKey te kunnen werken. Hun kennis, kunde en kwaliteiten zijn breed genoeg om de bestekrealisatie, de installatietechniek, de naregelingen, de service en het onderhoud van andere systemen uit te voeren.

Helpende hand
Celsius Benelux biedt installatiebedrijven die zich geconfronteerd zien met te weinig en/of te weinig gekwalificeerd personeel graag de helpende hand. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.