Celsius Benelux blijft ook Jace gebruiken voor ComfortKey®

De ‘overstap’ van Celsius Benelux op de Scalibur-regelaars van PhoenixContact betekent absoluut niet het einde van de samenwerking met Tridium, zowel niet voor wat betreft het Tridium-softwareplatform als de Jace-regelaars. Verre van dat.

Scalibur JaceDe Jace-regelaars, waarvan we alle vele jaren dankbaar gebruik maken, hebben hun waarde voor ComfortKey® ruimschoots bewezen en doen dat nog steeds in onverminderde mate.

Uitbreiding
We hebben het programma van ComfortKey® slechts uitgebreid met de Scalibur-regelaars van PhoenixContact. De uiterst krachtige Scalibur biedt een uitstekende performance en kwaliteit. Deze regelaar zal voor zover dat mogelijk is zoveel mogelijk worden toegepast in nieuwe projecten.

Maar lang niet in álle projecten. Beide regelaars hebben hun eigen kwaliteiten en performances. Voor het ene project zal Jace een voor de hand liggende keuze zijn, in andere projecten zal Scalibur beter tot zijn recht komen. Onze engineers zullen altijd de keuze maken die het beste bij het betreffende project past. En daarbij laten wij ons, uiteraard, altijd leiden door de wensen en de belangen van onze opdrachtgever.