top of page
Logo control energy services.png

Service

Control Energy Services is de service partner van Celsius Benelux. Het team staat voor u klaar om uw vragen en problemen te behandelen tot u tevreden bent. In de meeste gevallen kunnen storingen telefonisch worden afgehandeld, omdat vanaf afstand de functies van het gebouw beheerd kunnen worden. Mocht zich toch ergens in het veld een probleem voordoen, dan staan onze toegewijde medewerkers voor u klaar.

Energiemanagement

 

Behalve vraagbaak is de Service afdeling Control Energy Services het centrum voor energiemonitoring. Door de servicemedewerkers worden de projecten nauw in de gaten gehouden. Wanneer bij een bepaald project waarden boven of beneden een bepaald punt uitkomen, worden de service engineers automatisch geïnformeerd zodat deze direct tot actie over kunnen gaan.

 

Onderhoudscontract

 

Een gebouwbeheersysteem wordt standaard geleverd met garantie. Wanneer de garantietermijn is afgelopen, wordt het sterk aangeraden om een onderhoudscontract af te sluiten bij Control Energy Services, onderdeel van ComfortKey® die hierbij naar wens worden aangeboden zijn telefonisch support, (onderhouds)dagen op locatie, energiemanagement en Cloud Services.

bottom of page