top of page

Werken bij Celsius Benelux

Systeemintegratie speelt al jaren een belangrijke rol en systeemintegratie gaat de aankomende jaren een nog belangrijkere rol spelen in de utiliteitsbouw. 

 

Celsius Benelux B.V. is systemintegrator, ons merk is ComfortKey® en onder deze naam worden onze systemen ontwikkeld. Celsius Benelux B.V. gaat hierin graag mooie en complexe projecten aan. Wij zijn flexibel en lopen altijd voorop in technologie.

 

Celsius Benelux B.V. is een gezellig bedrijf met circa 50 medewerkers. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren en optimaliseren van de ComfortKey® GBS en BMS. Iedereen levert hierin zijn bijdrage, waardoor een goed teamgevoel is ontstaan. De sfeer binnen Celsius is informeel en de lijnen zijn kort. 

Wil jij een bijdrage hieraan leveren voor toonaangevende utiliteitsprojecten binnen Nederland, ben je ambitieus en een echte teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onder Werken bij vind je de openstaande vacatures of staat jouw vacature er niet bij, schroom niet om een email te sturen inclusief CV naar hr@celsiusbenelux.nl

bottom of page