top of page

Ons doel is meer functionaliteiten met minder hardware.

Wij geloven in anders denken en dagen onszelf  hierbij continu uit. Hierbij zijn creativiteit en innovativiteit maatgevend.

Theo Smulders, Directeur/Eigenaar

BedrijfsshootCelsius-8 zwart_edited.jpg

over
ons

Celsius Benelux bestaat sinds 1996 en is een toonaangevende leverancier van kennis en techniek voor gebouwbeheersystemen.

Celsius Benelux bestaat sinds 1996 en is begonnen als kleine speler in de installatiebranche. Tegenwoordig zijn wij een toonaangevende leverancier van kennis en techniek voor gebouwbeheersystemen.

Control Energy Services is de dochteronderneming van Celsius Benelux waarin de serviceactiviteiten zijn ondergebracht. Samen met de andere dochterondernemingen Celsius Products en Celsius Security hebben wij kennis in huis van alle disciplines die vertegenwoordigd zijn in een gebouw. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in de Celsius Groep.

De Celsius Groep zorgt voor een gezond en veilig klimaat in gebouwen en levert daarbij complete, duurzame systemen en installaties voor gebouwbeheer, klimaatregeling, beveiliging, toegangscontrole, energiemanagement en verlichtingssturing.

bottom of page