top of page

Celsius realiseert, grote complexe, utiliteitsprojecten met haar eigen regelfabricaat ComfortKey®.

Hierbij leveren wij maatwerk op basis van de wensen van onze eindgebruikers.

Corné Smit, Manager Projectbureau

Corné.png

scroll

Zwembaden, Datacenters, Scholen / Onderwijs, Hotels, Kantoren, Broninstallaties, Gezondheidszorg, Overheid & Overig

portfolio

Central park utrecht

nl18-105-01-peak-ext10-int01-v03.jpg

Central Park is een multi tenant kantoor in Utrecht, pal naast het Centraal Station. Het 90 meter hoge gebouw heeft een imposante uitstraling met een binnentuin.

 

Op 45 meter hoogte wordt het gebouw in tweeën verdeeld door een insnoering van glas, hier is de binnentuin van Central Park. Deze is door de glazen wanden ook van buitenaf te zien en ziet er futuristisch uit. Vanaf maart 2020 is Celsius in nauwe samenwerking met Homij aan de slag gegaan met de E&W installatie. Hieronder valt onder andere de engineering van primaire regelkasten, het aansturen van bekabelingsploegen en het programmeren van de benodigde software. Hierna volgt het inbedrijfstellen.

 

Bron afbeeldingen: Central Park, APF Internalional Investment Management

30.000 m2

nl18-105-01-peak-ext04-07 (1).jpg
nl18-105-01-peak-ext08a-03-resize-slider-1.jpg

afas software leusden

Het AFAS Experience Center in Leusden is duurzaam, innovatief en toekomstproof en daarmee een kartrekker voor de grote regio Amersfoort.

 

AFAS wil als bedrijf een ervaring kunnen bieden aan klanten. ‘Als een prospect bij ons binnenkomt hebben wij eigenlijk maar één doel; dat ‘ie wordt verwend! Van een gebakje bij de koffie tot een hapje eten in het restaurant met een theater voorstelling als afsluiter. Het totaal plaatje moet kloppen.’ Wat ons betreft is dat ook volledig gelukt; wanneer je door het nieuwe pand van AFAS loopt, verwonder je je over de vormgeving van het pand, de faciliteiten en de sfeer. AFAS is een prachtig project om aan mee te mogen werken; het grootse en futuristische gebouw met oneindige mogelijkheden gaf ons de mogelijkheid onszelf nóg meer uit te dagen en tot het uiterste te gaan. Het resultaat mag er zijn: een prachtig pand waar AFAS trots op kan zijn!

44.000 m2

20200726-leusden_5Fnieuwbouw_5Fafas-0391.jpg

PI-59 Amsterdam

Atrium_FINAL.jpg

één van de oudste gebouwen van de Zuidas, het uit de jaren zeventig stammende gebouw aan de Prinses Irenestraat 59, krijgt een grondige renovatie.

 

Met PI-59 wordt aan de Zuidas een sterk onderscheidend kantoorgebouw toegevoegd. Het gebouw is ontworpen o.b.v. verschillende vooruitstrevende uitgangspunten, BREEAM, WireScore en tevens Net Zero Carbon. Het brutalistische karakter van het gebouw zal daarin blijven doorschemeren, maar krijgt wel een elegante twist.

 

Bron afbeeldingen: V8 Architects

19.810 m2

V8-Architects_Prinses-Irenestraat-59_©Parallel-1.jpg
V8-Architects_Prinses-Irenestraat-59_©Parallel-2.jpg

Volkerwessels rijssen

2 ©Ronald Tilleman.jpg

Het hoofdkantoor van VolkerWessels in Rijssen is in 2019/2020 volledig gerenoveerd.

 

VolkerWessels is een van de grootste Nederlands bouwconcerns en is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland. In totaal heeft het meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. Het hoofdkantoor in Rijssen is volledig gerenoveerd en prachtig opgeknapt. In 2019/2020 heeft Celsius voor het hoofdkantoor de gebouwautomatisering mogen verzorgen. In dit project is ook de basis van de Integrated MultiSensor gelegd. Dit was het eerste project waar deze werden toegepast en het opstapje om onze Bluetooth Technology volledig uit te kunnen rollen. In dit project hebben we een brug proberen te slaan tussen security en gebouwautomatisering. Ook hebben we hier ons volledige SmartFlow concept kunnen realiseren. Het was een zeer uitdagend en mooi project om aan te werken met een prachtig resultaat.

Bron afbeeldingen: Reitsema & partners architecten, Harmeling Interieurs, Ronald Tillema

3.500 m2

bottom of page