top of page

AFAS Experience Center

Kantoor

Het nieuwe AFAS Experience Center in Leusden is duurzaam, innovatief en toekomstproof en daarmee een kartrekker voor de grote regio Amersfoort.

AFAS zorgt voor bedrijfssoftware, bestaat sinds 1996 en telt nu zo’n 500 medewerkers. Het nieuwe hoofdkantoor zit aan de over kant van de weg van het oude pand: medewerkers hebben het nieuwe pand zelf zien ontstaan.

Direct was duidelijk dat dit pand vol met nieuwe technologieën moest komen te zitten. ‘We zijn hier ook actief naar opzoek gegaan. Nadat het plan duidelijk was hebben we zowel installateurs als bouwers uitgenodigd. We hebben hier bij iedereen benadrukt: we staan altijd open voor nieuwe ideeën en innovaties.’ Zo ook kwam Celsius in beeld. ‘Celsius was bezig met het ontwikkelen voor een nieuwe sensor, de Integrated Multi Sensor. Ondanks dat dit product toen nog niet af was, hadden we vertrouwen in dit idee en zijn we met Celsius in zee gegaan. Het paste binnen ons plaatje, we wilden met veel sensoren werken en gebruik maken van IOT. Celsius vertelde hier vol enthousiasme over, we zijn beide techneuten, we snappen elkaar! Dit maakt de samenwerking erg leuk.’

AFAS wil als bedrijf een ervaring kunnen bieden aan klanten. ‘Als een prospect bij ons binnenkomt hebben wij eigenlijk maar één doel; dat ‘ie wordt verwend! Van een gebakje bij de koffie tot een hapje eten in het restaurant met een theater voorstelling als afsluiter. Het totaal plaatje moet kloppen.’ Wat ons betreft is dat ook volledig gelukt; wanneer je door het nieuwe pand van AFAS loopt verwonder je je over de vormgeving van het pand, de faciliteiten en de sfeer. AFAS is een prachtig project om aan mee te mogen werken, het grootse en futuristische gebouw met oneindige mogelijkheden gaf ons de mogelijkheid onszelf nóg meer uit te dagen en tot het uiterste te gaan. Het resultaat mag er zijn: een prachtig pand waar AFAS trots op kan zijn!


Project Galerij 

bottom of page