top of page

De Celsius Groep levert systemen en installaties voor gebouwbeheer, klimaatregeling, beveiliging, toegangscontrole, energiemanagement

en verlichtingssturing.

Coen Andriessen, Accountmanager

Coen.png

organisatie

scroll

De Celsius Groep bestaat uit; Celsius Benelux, Control Energy Services, Celsius Products en Celsius Integrated Security

Celsius Benelux

Celsius Benelux bestaat sinds 1996 en is begonnen als kleine speler in de installatiebranche. Tegenwoordig zijn wij een toonaangevende leverancier van kennis en techniek voor gebouwbeheersystemen.

Ons team gaat graag mooie en complexe projecten aan, is flexibel en loopt voorop in technologie. Nieuwe beschikbare technieken combineren wij met onze jarenlange ervaring. Ons doel is meer functionaliteiten met minder hardware. Wij geloven in anders denken en dagen onszelf hierbij continue uit. Hierbij zijn creativiteit en innovativiteit maatgevend. Wij maken gebruik van vooroplopende (draadloze) communicatietechnologieën die volledig open zijn, gezien vanuit managementinformatiesystemen als de veldbussen. Deze principes vormen ons ComfortKey-GBS en onze ComfortKey-producten/oplossingen. Enkele voorbeelden van ComfortKey-producten/oplossingen zijn o.a.: SmartFlow, Integrated Multisensor, Integrated SmartSense en CKSunBlindDB.

control energy services

Control Energy Services is de servicepartner van Celsius Benelux en maakt deel uit van de Celsius Groep.

 

Onze werkzaamheden richten zich op de nazorg van nieuwe projecten, storingsanalyse, energie optimalisatie en onderhoud aan bestaande projecten. Daarnaast hebben wij een projectenteam dat verantwoordelijk is voor uitbreidingen op bestaande installaties en ook de uitvoering verzorgt van nieuwe, kleine projecten. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn in het analyseren van energieverbruik van uw gebouw en het besparen hierop.

 

Ons team van service engineers is beschikbaar om u te helpen bij storingen en problemen aan de installatie. Wij maken veel gebruik van beheer op afstand, dit bespaart ons reistijd en u de hierbij behorende kosten. Mochten storingen niet op afstand opgelost kunnen worden, dan komen wij op locatie om de problemen te verhelpen.

 

Als Control Energy Services streven wij naar een plezierige samenwerking door open communicatie en korte lijnen. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en professionele service. Ons team staat voor u klaar, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, tot het volledig oplossen van uw vraagstukken.

Control Energy Services.png

celsius products

Celsius Products.png

Celsius Products is als onderdeel van de Celsius Groep uw toegewijde partner in geavanceerde producten in de klimaat- en lichtregeltechniek. Bij Celsius Products zetten we ons in voor innovatie en kwaliteit, en bieden we een breed scala aan technologische oplossingen gebaseerd op draadloze communicatie.

Onze producten zijn ontworpen met een focus op efficiëntie, kostenbesparing, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Of het nu gaat om het meten van omgevingsfactoren, het aansturen van ruimtes, het beheren van zonwering of het implementeren van veelzijdige modules, wij streven ernaar om oplossingen te leveren die naadloos aansluiten op uw behoeften.

Bij Celsius Products gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het leveren van hoogwaardige technologie. Het gaat om de totaaloplossing waar onze producten aan bijdragen. Elk project is uniek en vergt daarom maatwerk en flexibele oplossingen. Onze producten zijn daarop afgestemd, met verschillende uitvoeringen en functionaliteiten die het beste bij uw gebouw passen.

Ontdek de meerwaarde van onze gevarieerde productlijn en laat Celsius Products uw partner zijn in het optimaliseren van uw gebouw. Of het nu gaat om het verhogen van efficiëntie, het bevorderen van duurzaamheid of het maximaliseren van gebruiksgemak, wij streven ernaar om u voorop te laten lopen in de wereld van technologie.

bottom of page